Jump to content

yoda598

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by yoda598

  1. Also the multi tune is locked to the tuner (so I've been told by Roland I think) so it'd need to be relicensed by the new tuner wich would be 10 credits ($550)
  2. Mitch I believe I've been talking to your mate a about your car. Multi tune white FG yeah? If so you'll need the workshop version of pcmtec to licence the multi tune OS. Inbox me if need be bud.
  3. actually an auto car (HAAMFA5) i was doing some testing with. it is in neutral though. we were just testing how aggressive i could make it as a rev limiter. works beautiful as a "launch control" function on the multi tune with a big stally. will have videos soon enough. just don't have too much spare time at the minute
  4. This is what I put together, works well. Mainly used in manual setups. Yet to test in an auto with a big stally. received_476170587032248.mp4
  5. if you dont mind me asking, how did you turn off the lock up?
  6. Hey guys, anyone know of a dyno in Sydney that I could hire? I haven't operated one before but I assume the owner would want to anyhow as Thier such an expensive peice of equipment.
  7. Mine isn't happy. I wouldn't think not having them looped to stop signal float would stop it connecting
  8. not rushing you or anything, but how's it coming?
  9. definitely looks like cat falling apart. what's the verdict?
  10. I'll do some testing in the new year. See what I can make work.
  11. yeah im unsure of how i didnt get it before. although in my defence i drove 9 hours straight before hand
  12. hey guys, just after abit of guidance, ive had a pcm sent to me to be reflashed after the customer had flashed it with the wrong file (for a different car). he's sent me the pictures of the tear tags. I've had a look through the strategy list and haven't found the correct one. i don't want to flash it with just another G6E turbo file only to send it back to him and have the TCM calibrations be wrong. ill post a picture of the tags in a minute. thanks guys.
  13. You'll also need to change your plenum volume. I believe the speed density will be off as is.
  14. Apparently I couldn't be so lucky. After some research I've seen that the Bosch 1680s I'm using have issues with heat.. apparently. I'll post a link shortly .
  15. Loose wire on relay, alt wasn't charging properly ect. Like I said Though, it's only been a day.
  16. A day later and all is well.. fuel is perfect still. Almost time to get back on the dyno and start adding timing 😆😆
  17. All sorted. Was a combination of things. One mechanical issue (loose wire from relay). All seems well but we'll find out over the next week
  18. measuring vs boost. i didn't adjust fuelling at all yesterday. just drove it and let it get pretty warm. it started off rich, then got to the point of matching my commanded fuel at WOT. but then i kept driving it. and it got leaner. my commanded is 0.80 lambda at wide open. when it got warmer (driving for two hours straight) it got to 0.84+ something seriously dumb is happening.
×
×
  • Create New...